Spectro

Osnovan 1979. godine, sa svega tri zaposlena, Spectro danas zapošljava preko 400 radnika lociranih svuda u svetu i vodeća je kompanija na tržištu instrumenata za analizu metala. Do danas Spectro je prodao preko 30.000 instrumenata.
Za više detalja molimo vas sledite link: http://www.spectro.com/pages/e/index.htm

Setarm

Setarm je osnovan sredinom prošlog veka jer prozvodnja čelika nije mogla da pronađe na tržištu dopstupne instrumente koji su dovoljno snažni da obave termičke analize podataka koji su potrebni za proučavanje njihovih materijala. Taj jednostavan razlog od pre 50-ak godina je ključni razlog sada kao i tada – da se obezbedi tehničko rešenje, karakterizacija, ili pojedina karakteristika za dati podatak, koje druge kompanije jednostavno ne mogu obezbediti naučnim radnicima. Ukoliko obratite pažnju na njihove aktuelne prozvodne linije, one su pune instrumenata koji obezbeđuju jedinstven nivo preciznosti, ili su proizvedeni tako da mogu proveravati materijale u skoro nemogućim uslovima tako da i Vi, kao naučnik budete inspirisani.
Za više informacija posetite link: http://www.setaram.com/index.htm

C-Therm Technologies

Osnovana 2007. godine C-Therm Technologies obezbeđuje senzorska rešenja za oblasti istraživanja i razvoja, proizvodnje i kontrole kvaliteta okruženja, nudeći najnovije instrumente za ne-destruktivne termičke analize. Kompanija je pokrenuta sticanjem imovine Mathis Instruments i u privatnom je vlasništvu Cartmill grupe kompanija.
Za više detalja, molimo pratite link:   http://www.ctherm.com/

Questron

 Questron  je vodeći proizvođač opreme za globalnu industriju minerala i geologije. Questron snabdeva sve, od jedinstvenih uređaja za digestiju uzoraka do kompletnih jedinica za manipulaciju uzorcima, automatsku pripremu razblaženja i prenos uzoraka u viale za autosampler.

Ono što Hemolab d.o.o. može da vam ponudi od ove renomirane kompanije su sistemi automatizovane pripreme uzoraka,

Za više detalja, molimo vas posetite link: https://qtechcorp.com/

Grabner instruments

Grabner instruments je poznata kao jedna od najinovativnijih međunarodnih kompanija, razvijajući i proizvodeći automatizovanu opremu za testiranje. Njihov uspeh se zasniva na razvoju visoko inovativnih, potpuno automatizovanih, prenosivih, robusnih, lakih za rukovanje instrumenata za analizu nafte i ulja, a za izuzetno preciznu kontrolu kvaliteta, kako u laboratoriji tako i za brze provere na licu mesta, u pokretnim laboratorijama. Za više detalja molimo vas posetite link: http://www.grabner-instruments.com/index.aspx

Buck Scientific

Buck Scientific je osnovan 1970. godine da bi klijentima kompanije Perkin Elmer Instruments obezbeđivao usluge servisa. Danas je to multinacionalna korporacija sa distributerima u preko 40 zemalja. Buck Scientific nudi širok spektar novih analitičkih instrumenata i potrošnog materijala i ima reputaciju firme koja nudi proizvode odličnih performansi po pristupačnim cenama. Buck Scientific, Inc. ima više od 10.000 zadovoljnih korisnika instrumenata u preko 40 zemalja.
Za dalje informacije posetite link: http://www.bucksci.com/

DataApex

Od 1991. godine DataApex proizvodi i unapređuje stanice za hromatografske podatke. Stanica za hromatografiju se sastoji od hardvera i softvera razvijenih od strane DataApex-a i kontinuirano testiranih u za to odabranim laboratorijama. DataApex je privatna kompanija, osnovana 1991, koja se bavi programiranjem i proizvodnjom hromatografsih softvera.
Možete posetite njihov sajt: http://www.dataapex.com/

CETAC

Proizvodi i usluge kompanije CETAC koriste se u svakoj industriji gde se zahtevaju brzo i tačno određivanje nivoa tragova elemenata. Veliki industrijski segmenti koji imaju korst od njihovih rešenja – proizvoda uključuju proizvodnju poluprovodnika, analizu životne sredine i petrohemijsku proizvodnju.
Za više informacija posetite link: http://www.cetac.com/