SPECTROCHECK – pristupačno rešenje za analizu metala visokih performansi

SPECTROCHECK stacionarni analizator metala je dizajniran da ispuni zahteve performansi — i budžete — malih livnica, i čelika i obojenih metala; plus dobavljača automobilske industrije i drugi proizvođači metalske industrije. Ovaj visokokvalitetni, kompaktan i pristupačan instrument je idealan za rutinsku analizu sadržaja elemenata u različitim uzorcima metala kao što su metali na bazi gvožđa, aluminijuma ili bakra. Organizacije koje koriste SPECTROCHECK mogu biti sigurne da su njihovi metali pouzdano testirani kako bi ispunili najrigoroznije specifikacije za sadržaj i kvalitet.

  • Ultra-brza standardizacija jednog uzorka – zasnovana na SPECTRO-ovoj inteligentnoj kalibracionoj logici (iCAL) – štedi u proseku 30 minuta dnevno.
  • Napredna optička tehnologija za visoke performanse i pristupačnost.
  • 70% smanjena potrošnja argona tokom stanja pripravnosti, u poređenju sa prethodnim modelom.
  • Ušteda prostora: 35% manji otisak od prethodnog modela.

Najnoviji model kombinuje još niže troškove korišćenja sa kontinuiranom preciznošću, stabilnošću i izvanrednim analitičkim performansama. Ultra-brza standardizacija jednog uzorka – zasnovana na SPECTRO-ovoj inteligentnoj kalibracionoj logici (iCAL) – štedi u proseku 30 minuta dnevno. Nove funkcije za uštedu argona omogućavaju potpuno isključenje protoka tokom zastoja i 70% manju potrošnju argona tokom stanja pripravnosti. A redizajnirano kućište koje štedi prostor je 35% kompaktnije i konfigurisano sa još većom dostupnošću za laku, bezbednu funkcionalnost i održavanje.

Sve karakteristike instrumenta, od njegovih novih hardverskih komponenti do njegove modularne, plug-in funkcionalnosti i nekomplikovanog softverskog interfejsa, pažljivo su osmišljene za maksimalnu upotrebljivost. Dakle, SPECTROCHECK je jednostavan za pokretanje i održavanje — čak i za operatere bez specijalizovanog znanja.

Da li je neki analizator metala ikada ponudio tolike performanse po tako maloj ceni? SPECTROCHECK dolazi po iznenađujuće niskoj nabavnoj ceni. A njegova niska cena korišćenja nastavlja se sa funkcijama kao što je funkcionalnost plug-in, tako da korisnici plaćaju samo ono što im je potrebno; inovativni dizajni koji štede argon; i iCAL logika, koja eliminiše stalne skupe rekalibracije. Rezultat: pozitivan odnos cene i performansi bez premca.

Više informacija možete pronaći na linku.