SPECTROPORT – Lak izbor kada ne možete sebi da priuštite greške kod metala

Kada ručni uređaji nisu dovoljni, neverovatni novi SPECTROPORT prenosivi analizator metala primenjuje napredniju OES tehnologiju — u uređaju koji je jednostavan za korišćenje kao ručni analizator. SPECTROPORT pruža mnoge prednosti SPECTRO-ovog prenosnog OES vodećeg uređaja, SPECTROTEST, u manjem, lakšem pakovanju. On precizno analizira elemente kao što su ugljenik, sumpor, fosfor i bor. Brz je kao XRF, a mnoge analize traju samo nekoliko sekundi. I omogućava performanse bez napora izaberi i pucaj, da bi se minimalizovala intervencija operatera i donošenje odluka.

  • Za razliku od ručnih XRF, precizno analizira elemente kao što su C, P, S, B, Li, Be, Ca, Si, Mg i Al čak i na niskim i kritičnim nivoima, za samo maksimalno 10 sekundi.
  • Konzistentni rezultati sa jedinstvenom novom iCAL 2.0 standardizacijom jednog uzorka u kombinaciji sa samopodešavajućim optičkim sistemom – otporan na promene temperature okoline i štedi u proseku 30 minuta dnevno.
  • Laka analiza izaberi i pucaj, rad na baterije – do 800 merenja sa jednim punjenjem

On dodaje pogodnost i jednostavnost najboljih ručnih analizatora tačnosti i širokom analitičkom opsegu SPECTRO-ove renomirane OES tehnologije. Dobijate brz, spreman odgovor; fleksibilna prenosivost; intuitivna jednostavnost upotrebe; i minimalni napori za standardizaciju.

Unapred definisani kalibracioni paketi i novi SPECTRO ekskluzivni iCAL 2.0 logički sistem kalibracije eliminišu ponovljene kalibracije i kašnjenja. Izvršite standardizaciju jednog uzorka (manje od 5 minuta) na početku dnevnog testiranja i sve je spremno. Vaša iCAL dijagnostika obezbeđuje stabilne performanse tokom uobičajenog dana. A sada iCAL 2.0 pomaže u održavanju iste standardizacije — bez obzira na većinu temperaturnih promena.

SPECTROPORT takođe nudi opciju automatizovanog rada za velike količine uzoraka. U tu svrhu instrument ima interfejs za automatizaciju sa TCP-IP vezom. Ovim pristupom protok uzorka se može značajno povećati.

Više informacija možete pronaći na linku.