Elementalni analizator dizajniran za zahtevne primene – spektrometar (ED-XRF) SPECTRO XEPOS redefiniše XRF analizu sa izuzetnim novim nivoima performansi

Spektrometar SPECTRO XEPOS predstavlja analitičke performanse u klasi za sebe u energetskoj disperzivnoj rendgenskoj fluorescenciji (ED-XRF). Pruža revolucionarni napredak u multi-elementarnoj analizi koncentracija glavnih, sporednih i elemenata u tragovima. Novi razvoji u obradi signala i obradi spektra donose izuzetan napredak u preciznosti i tačnosti.

  • Merite niže nego ikad i brže nego ikad: Prilagodljiva pobuda, napredni dizajn cevi i sistem detekcije velikog protoka rezultiraju izuzetno niskim granicama detekcije za širok spektar elemenata uz još kraće vreme merenja (do faktora 2).
  • Poboljšana preciznost zasnovana na optimizovanom rukovanju spektrom: Savladajte nepoznato koristeći benchmark u ED-XRF skriningu, SPECTRO-ov TurboQuant II paket aplikacija za neviđenu sposobnost analize nepoznatih uzoraka, bilo da se radi o tečnostima, čvrstim materijama ili prahu – bilo da su u pitanju lišće drveća, plastika , ulje, granit ili staklo…
  • Opseg primene proširen na višeslojnu analizu, do 8 slojeva i do 55 elemenata.

 

 

 

 

 

 

Neverovatni SPECTRO XEPOS se ističe u kritičnim zadacima od brze analize skrininga do precizne kontrole kvaliteta proizvoda. Primenite ga za obradu na liniji u raznim industrijama, za geologiju i rudarstvo, za praćenje životne sredine i otpada, kao i za istraživanje i akademske zajednice.

Različite verzije maksimiziraju performanse za odabrane grupe elemenata u određenim matricama. Inovativna rendgenska cev i jedinstvena nova tehnologija adaptivne ekscitacije pružaju najveću moguću osetljivost, optimizovanu za željene ciljne elemente.

Više informacija možete pronaći na linku.